Mindenmentes Food logo background
Mindenmentes Food logo

A Mindenmentes Foodról

Minden étel információ a szervezet számára, amely hatással van a génekre, hormonháztartásra és az anyagcserére. Ezért nem mindegy, hogy ez az információ jó vagy rossz!

Klima Zsuzsa

Miért hoztuk létre a MINDENMENTES FOOD-ot?

Nagyon sokan kérdezték Tőlem, hogy mi ez a változás, nem értették, hogy mitől van ennyi energiám és mitől fogytam le ilyen látványosan! Gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat és készen házhozszállítom a megoldást!

Milyen problémák esetén nyújthat megoldást a MINDENMENTES FOOD?

A mindennapi életben azt látjuk, hogy elmúlt 10-15 évben jelentősen megemelkedett bizonyos problémákban szenvedők száma. Erre példák:

  1. Számos táplálékkal bevitt allergének (glutén, laktóz, tartósítószer, szója).
  2. Anyagcserezavarok által okozott betegségekben (inzulin rezisztencia, cukorbetegség, daganatos betegségek).
  3. Különféle emésztéssel kapcsolatos zavarok. (puffadás, diszkomfort érzések, viszketés, kiütések, hasmenés, ekcéma, számos bélbetegségek, nem megfelelő bélflóra).

Mindezen problémák kezelése vagy tünetmentesítése a megfelelő táplálkozással elérhető. Ezt számos kutatás is alátámasztja.

Kiknek ajánljuk?

  1. Akik a tudatos, egészséges táplálkozásban hisznek,
    igényük van rá vagy prevencióként használják
  2. Akik emésztési problémákkal küzdenek
    Akik már allergiások (orvos által diagnosztizált)
    Akik allergiás tünetekkel küzdenek (orvos által még nem diagnosztizált allergia)
  3. Akik a helytelen étkezés miatt allergiássá válhatnak
  4. Akiknek segítség kell abban, hogy egészségesen tudjanak lefogyni
  5. Akik elfoglalt emberek, és nincs elegendő idejük (akár napi 2-3 óra), hogy alapanyagokat
    beszerezzenek, elkészítsék, tárolják stb. az egésznapos étkezésüket
  6. Akiknek fontos gyermekeik jövője (gyermekeknek)
  7. Akik sportolók
  8. Akik ismerik az evolúciós szemléletű táplálkozás előnyeit és így is táplálkoznak vagy így szeretnének étkezni

Mit tud a Mindenmentes Food?

  1. A Mindenmentes Food-nál arra törekszünk, hogy a legjobban elterjedt 6-8 allergén anyagot kizárjuk. Nálunk egy helyen lehet gluténmentes, laktózmentes, tartósítószermentes, szójamentes, fehérliszt-mentes, cukormentes ételeket enni.
  2. Fontos hogy mind ezt alacsony szénhidrát tartalmú ételekkel tegyük. Kevesen tudják azt, hogy a gyorsan felszívódó szénhidrátok ugyan olyan károsak mint az allergén anyagok (gabona magvak, tej (laktóz, kazein), ezért ételeink elkészítésénél erre is ügyeltünk.
  3. Attól hogy egészségesen étkezünk, az ízekről nem kell lemondanunk! Mi ki tudjuk váltani a káros alapanyagokat olyan egészséges összetevőkkel és megfelelő konyha technológiával, amelytől ételeink finomak lesznek.
    • minőségi alapanyagok
    • ellenőrzött körülmények
    • elkészítési mód
    • a legmodernebb konyhagépek
    • előhűtött technológia
  4. 1,5 éve teszteljük az ételeket, gondosan beállítottuk a kalóriákat és ügyeltünk arra, hogy megfelelő legyen az ásványi anyag, vitamin és nyomelem tartalom is az ételeinkben.

Mindehhez a legmodernebb táplálkozástudományos szemlélet a Nutrigenomika módszereit használva állítottuk össze az Ön étkezését dietetikai háttérrel és orvosi segítséggel. Magyarországon elsők között

Ön termékeket helyezett a kosarába. Biztosan el kívánja hagyni az oldalt?

Megnézem a kosarat