--> Mindenmentes Food
Mindenmentes Food logo background
Mindenmentes Food logo

Tájékoztató a biztonságos internetes fizetési megoldásról, mely weboldalunkon működik

Biztonságos fizetés kártyával

Weboldalunk Bankok által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújt vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztásával növeljük meg. Rendelési weboldalunk a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg tőled mint vásárlótól, a kiválasztott Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat egy 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetési oldalon. A fizetőoldal adattartalmáról (kártyaszámok, jelszó) weboldalunk nem kap értesítést, azokat csak a Bank éri el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően weboldalunk tájékoztat. A kártyás fizetéshez az internet böngésző program beállításainak támogatnia kell az SSL titkosítást. A megfelelő összegű fedezet esetén megrendelt szolgáltatások ellenértéke, vagyis a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámládon (mely összeg Banktól függően többnyire 1-3 órán belül kerül levonásra a szolgáltatáshoz kapcsolt aktuális zsebből).

Kérjük, olvasd végig részletes tájékoztatónkat!

Mire figyelj a vásárláskor?

Röviden ismertetjük, hogy miképpen intézheted a legbiztonságosabb módon vásárlásod. Olvasd el fizetési tájékoztatónkat, általános szerződési feltételeinket, adatvédelmi tájékoztatónkat is, hiszen ezek garantálják a Te adataidnak biztonságát és a rendelésednek teljesítési szabályait! Tartsd nyilván a mindenkori vásárlásoddal kapcsolatos adataid (mikor, mit, mennyiség stb.) és a mindenkori fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adataid (tranzakció azonosító, engedélyszám, összeg stb.) is. Ügyelj rá, hogy titkos kártyaadataidhoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá. Használj olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról

Az SSL (Secure Sockets Layer) egy elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. A velünk kapcsolatban álló Bankok rendelkeznek legalább 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a legtöbb Banknak a legalább 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítható az SSL alapú titkosítás. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének közel 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a választott Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek a tranzakciós információk.

Elfogadott kártyák

Weboldalunk internetes fizetési rendszere a K&H, OTP, MKB Bankok által kibocsátott SZÉP kártyákkal való fizetést teszi lehetővé jelenleg.

A fizetésről

A SZÉP Kártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően ez a SZÉP Kártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti, a Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a szolgáltatás ellenértékével. Amennyiben Te nem kerülsz visszairányításra a fizetőoldalról a weboldalunkra, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Ennek oka többnyire az, hogy amennyiben a Bank fizető oldalán a böngésző "Vissza/Back", illetve a "Frissítés/Refresh" gombjára kattint, vagy bezárja a böngészőt vagy az ablakot mielőtt visszairányításra kerülne a weboldalunkra, a fizetés sikertelennek fog minősülni. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kívánsz tájékozódni, kérünk, vedd fel a kapcsolatot a kártyát kibocsátó Bankkal. Amennyiben nincs elegendő összeg kártyádon a rendelés értékének kifizetéséhez, abban az esetben is sikertelennek fog minősülni a tranzakció.

A fizetés menete

  1. A weboldalunkon összeállítod a megrendelésed, melynek összegét kártyás fizetéssel kívánod rendezni.
  2. Ezt követően átirányítunk a Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez a Bank által kért kártyaadatokat lesz szükséges megadnod.
  3. Ezt követően a "Fizetés" gombra kattintva tudod elindítani a fizetési tranzakciót.
  4. A fizetést követően átirányítunk a weboldalunkra, ahol a tranzakció eredményéről visszaigazolást kapsz.

Az internetes fizetésről szóló tájékoztatónkat oldalunkon is megtalálod.

Mindenmentes Food, 2018.08.16.