Sült kacsamell, francia vörösbormártással, hagymakrokett
Tápanyagtartalom (g/100g):
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
727.5 kcal
165.3 kcal
3,029.1 KJ
688.4 KJ
Zsír, amelyből
50.3 g
11.4 g
telített zsírsavak
9.4 g
2.1 g
Szénhidrát, amelyből
27.3 g
6.2 g
cukor
3.0 g
0.7 g
rost
11.2 g
2.5 g
Fehérje
44.4 g
10.1 g
Só
9.9 g
2.3 g
Nettó súly:
440 g
Összetevők:
Vöröshagyma (35%),
Kacsamell (20%), Lilahagyma,Ivóvíz, TOJÁS*, Vörösbor,
Gyökér, Paleo lisztkeverék *[SZEZÁMMAG], Paleolaj,
Mandulaliszt*[DIÓFÉLÉK], Zsír sertés, Kókuszliszt, Só,
Édesítőszer (eritrit, stevia), Petrezselyemzöld, Ételízesítő,
Xantán, Élesztő, Fokhagyma,Szódabikarbóna, Fűszerek
Allergének:
DIÓFÉLÉK [DF], TOJÁS [TO], Élesztő [É], SZEZÁMMAG [SZM]
Az össz szénhidrát érték tartalmazza a cukoralkohol értéket is. Felszívódó szénhidrát értéket akkor kapjuk, ha kivonjuk a cukoralkohol értékét.