Stefánia-vagdalt, fokhagymás, borsikafüves, pórés saláta
Tápanyagtartalom (g/100g):
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
452.5 kcal
133.1 kcal
1,883.2 KJ
553.9 KJ
Zsír, amelyből
31.8 g
9.4 g
telített zsírsavak
5.0 g
1.5 g
Szénhidrát, amelyből
17.6 g
5.2 g
cukor
7.6 g
2.2 g
rost
7.6 g
2.2 g
Fehérje
23.9 g
7.0 g
Só
4.1 g
1.2 g
Nettó súly:
340 g
Összetevők:
Jégsaláta (22%),
Sárgarépa (21%), Kígyóuborka, Sertés lapocka, Tojás*,
Vöröshagyma, Póréhagyma,Zsír sertés, Só, TOJÁSSÁRGÁ-
JA*, Fokhagyma, Petrezselyemzöld, Szalonna toka, Pa-
leo lisztkeverék*[SZEZÁMMAG], Élesztő*, Őrölt kö-
mény, Szódabikarbóna, Fűszerek
Allergének:
TOJÁS [TO], Élesztő [É], SZEZÁMMAG [SZM]
Az össz szénhidrát érték tartalmazza a cukoralkohol értéket is. Felszívódó szénhidrát értéket akkor kapjuk, ha kivonjuk a cukoralkohol értékét.