Petrezselymes zöldbabfőzelék, egyben sült borjúhúsos fasírt
Tápanyagtartalom (g/100g):
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
471.6 kcal
90.7 kcal
1,973.5 KJ
379.5 KJ
Zsír, amelyből
24.7 g
4.7 g
telített zsírsavak
8.8 g
1.7 g
Szénhidrát, amelyből
31.6 g
6.1 g
cukor
3.8 g
0.7 g
rost
9.6 g
1.8 g
Fehérje
30.8 g
5.9 g
Só
6.7 g
1.3 g
Nettó súly:
520 g
Összetevők:
Zöldbab (28%), Ivóvíz,
Csirkecomb bőrös (10%), Tejföl*[TEJ], V.hagyma, Borjú
hús, Teljes kiőrlésű zsemlemorzsa*[GLUTÉN], TOJÁS*,
Lecsó, Főzőkrém*, Szalonna toka, Fokhagyma, Zsír égető
liszt*, Petr.zöld, Olívaolaj, Só, Húsleves alap, (Na-ciklamát,
Na-szacharinát), Ecet, *[ZELLER], Növényi olaj, Fűszerek
Allergének:
ZELLER [ZE], GLUTÉN [GL], TEJ [TE], TOJÁS [TO]
Az össz szénhidrát érték tartalmazza a cukoralkohol értéket is. Felszívódó szénhidrát értéket akkor kapjuk, ha kivonjuk a cukoralkohol értékét.