Kapros tökfőzelék, Stefánia-vagdalt
Tápanyagtartalom (g/100g):
1 adagban
100g-ban
Energiatartalom
556.1 kcal
104.9 kcal
2,317.5 KJ
437.3 KJ
Zsír, amelyből
36.8 g
6.9 g
telített zsírsavak
4.5 g
0.8 g
Szénhidrát, amelyből
27.0 g
5.1 g
cukor
9.6 g
1.8 g
rost
9.1 g
1.7 g
Fehérje
33.7 g
6.4 g
Só
9.0 g
1.7 g
Nettó súly:
530 g
Összetevők:
Tök (38%), Ivóvíz,
Sertéshús (11%), Vöröshagyma,Lecsó prémium alap ,
Sertéskaraj, TOJÁS*,Paleo lisztkeverék*Só, Paleolaj,
TOJÁS*ZELLER*Édesítőszer (eritrit, stevia)Sertészsír,
Kapor, Fokhagyma,Petrezselyemzöld, Tápiókakeményítő,
Élesztő, Őrölt kömény, Szódabikarbóna, Fűszerek
Allergének:
ZELLER [ZE], TOJÁS [TO], SZEZÁMMAG [SZM]
Az össz szénhidrát érték tartalmazza a cukoralkohol értéket is. Felszívódó szénhidrát értéket akkor kapjuk, ha kivonjuk a cukoralkohol értékét.