Mindenmentes Food logo background
Mindenmentes Food logo
Text background

Hiszem, hogy sokaknak tudok segíteni abban, hogy Ők is boldogabb és egészségesebb életet tudjanak élni. Ők lehetnek gyerekek, édesanyák, sportolók, felnőttek és elfoglalt emberek.

Klima Zsuzsa
Klima Zsuzsa

Klima Zsuzsa

Klima Zsuzsáról

Célom

Példát kívánok mutatni az egészséges táplálkozás tekintetében is, mind a gyerekeknek, felnőtteknek, sportolóknak, édesanyáknak, hogy nem lehetetlen egészségesen élni és lehetőséget teremteni ennek megvalósításában.

Sziasztok, engedjétek meg, hogy bemutatkozzam 1978-ban születtem 34 éve karatézom, jelenleg karate edző vagyok több száz tanítvánnyal.

Eredményeim

  • 4. danos karatemester
  • WKF Világbajnoki ezüstérem (országunk első VB érme)
  • WKF kétszeres világbajnoki bronzérem
  • Európabajnoki bronzérem (fiam születése után)
  • 19-szeres magyar bajnok
  • legeredményesebb női karatés cím (Magyarországon)
  • Goju-Ryu stílusban háromszoros VB aranyérmes
Klima Zsuzsa

Úgy érzem, hogy még ennél is eredményesebb lehettem volna a mai tudásommal, mert rengeteget küzdöttem a súlyommal, ami sok felesleges energiámba került és nem is mindig tudtam maximálisan edzeni emiatt. Napi 4 óra testedzés mellett is megvolt a 6-7 kg feleslegem, amit sehogyan sem tudtam leadni. Azt gondoltam, én leszek az, aki egész életében fogyókúrázni fog, hogy ne legyen kövér.

1.5 éve tudtam meg, többek között, hogy laktózérzékeny és glutén intoleráns vagyok. Ekkor kezdtem a megoldást keresni a táplálkozásomra és miután megtaláltam, és magamon alkalmazva megszűnt az összes problémás tünetem, és az említett 6-7 kg-tól is meg tudtam szabadulni, pedig az elfoglalt életem mellett keveset tudok edzeni. Így mára már tudom, hogy a kg-ért elsősorban nem a mozgás a felelős, hanem az egészséges táplálkozás. Ezen felbuzdulva az éppen hízásnak induló fiamon is elkezdtem alkalmazni a mindenmentes étkezést, és azóta leszálkásodott, jobban tud koncentrálni az iskolában és javultak a tanulmányi eredményei is.

Nagyon sokan kérdezték Tőlem, hogy mi ez a változás, nem értették, hogy mitől van ennyi energiám és mitől fogytam le ilyen látványosan! Rengetegen kérdezték a titkomat, amit úgy döntöttem megosztok mindenkivel, remélve, hogy sokaknak tudok segíteni, hogy boldogabb és egészsgesebb életet éljenek. A karate tanítás mellett, a gyerekeknek szeretném megtanítani a helyes táplálkozást is, de nem ételek tiltásával, hanem helyettesítéssel. Saját gyermekemen tapasztaltam, hogy sokkal nehezebben veszi tudomásul, ha nem ehet valamit , mint azt, amikor azt mondom inkább ezt edd helyette.

Viszont az is tudom, hogy milyen nehéz minden napra megoldani azt hogy egész napi mindenmentes étel legyen otthon, ezt a mai rohanó világban szinte senki sem tudja könnyen megvalósítani.

Így jött a gondolat, hogy házhoz szállítom az egészséget és megkönnyítem, boldoggá teszem sokak életét- így egyensúlyba kerülünk Önmagunkkal ami a karate egyik fontos alapfilozófiája.